یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۰۳

آرشیو دی ماه 1400

همه چيز در مورد موم زنبور عسل

فرآيند رندر كردن موم از پيله

۱۵ بازديد

موم زنبور

فرآيند رندر كردن موم از پيله، بره موم و ساير اقلام موجود در شانه زاد و ولد، فرآيندي دشوار است. تمام اين عناصر اضافي قبل از تميز كردن موم بايد فيلتر شوند. براي انجام اين كار، بيشتر زنبورداران موم را در گوني هاي كرفس قرار مي دهند، صفحات پرس را در بين آنها چيده و كل كار را گرم مي كنند تا موم ذوب شود. هنگامي كه موم ذوب شد، صفحات را فشار مي دهند تا موم باقي مانده در صمغ زاغه آزاد شود و سپس موم از بالاي آن صاف مي شود.

موم حاصل از اين فرآيند معمولاً واقعاً تيره است. اگرچه بسياري از ذرات بزرگتر بره موم، پيله و صمغ زاغه اي در اين فرآيند حذف مي شوند، اما ذرات ميكروسكوپي همچنان باقي مي مانند. با گذشت زمان، اين قطعات در واقع موم را رنگ مي‌كنند، بنابراين حتي فيلتر كردن موم فقط كمي آن را روشن مي‌كند.

اگرچه ممكن است مانند موم زرد رنگ ظاهر و بوي خوبي نداشته باشد، اما كاربردهاي مورد علاقه خود را دارد. براي پوشش هاي چوبي تيره تر واقعا خوب كار مي كند. موم روشن مي تواند با گذشت زمان يك اثر "لعاب" داشته باشد كه هنگام استفاده از موم رنگ تيره كاهش مي يابد. روي چرم هاي تيره تر نيز به خوبي كار مي كند. من از موم تيره خود براي حالت دادن و جلا دادن به كفش هايم استفاده مي كنم. ما همچنين مقداري موم تيره به آهنگر محلي عرضه مي كنيم. او تيره ترين مومي را كه ما داريم ترجيح مي دهد، زيرا از آن براي مهر و موم كردن و محافظت از قطعات آهن فرفورژه خود استفاده مي كند.

موم سفيد

قبل از اينكه وارد نقاشي انكوستيك شوم، به جز موم زرد از هيچ چيز ديگري استفاده نمي كردم. من عاشق رنگ، عطر، همه چيز بودم! بنابراين، وقتي شروع به ساخت اولين دسته از رسانه‌هاي محرك كردم، از چيزي كه در دست داشتم استفاده كردم. فكر كردم كه مي‌توانم رنگ زرد را بخشي از ظاهر «امضاي» خود كنم. اشتباه! جداي از مهارت هاي نادرست من به عنوان يك هنرمند غم انگيز، وحشتناك به نظر مي رسيد. رنگ‌ها گل آلود بودند و آن‌طور كه تصور مي‌كردم جريان نداشتند، بنابراين تحقيقاتي در مورد موم «سفيد» انجام دادم. اميد من اين بود كه بتوانم خودم مقداري از رنگ را از موم پاك كنم. ابتدا سعي كردم آن را زير نور آفتاب سفيد كنم. اين كار مي كند، اما فقط تا حدي. خورشيد رنگ موم را روشن مي‌كند، اما وجود تكه‌هاي ميكروسكوپي از بره موم، صمغ زاغه‌نشين و احتمالاً عسل رنگي را اضافه كرد كه نمي‌توان آن را به طور كامل توسط خورشيد سفيد كرد.

قديمي ترين شمع هاي موم زنبور عسل

۱۵ بازديد

موم زنبور

به عنوان شمع - قديمي ترين شمع هاي موم زنبور عسل دست نخورده در شمال كوه هاي آلپ در قبرستان آلاماني اوبرفلاخت آلمان پيدا شد كه قدمت آن به قرن 6/7 پس از ميلاد مي رسد.

در توليد لوازم آرايشي و بهداشتي

به عنوان يك ماده مدل سازي در فرآيند ريخته گري موم گمشده، يا سير پردو

براي قرص هاي مومي كه براي مقاصد مختلف نوشتاري استفاده مي شود

در نقاشي‌هاي محرمانه مانند پرتره‌هاي موميايي فيوم

در ساخت كمان

براي تقويت و حفظ نخ دوخت، بند، بند كفش و ....

به عنوان جزئي از موم آب بندي

براي تقويت و جلوگيري از شكافتن و ترك خوردن ني سازهاي بادي

براي تشكيل دهني هاي يك ديدگريدو، و فرت هاي روي كوتياپي فيليپيني - نوعي عود قايق

به عنوان يك درزگير يا روان كننده براي گلوله در سلاح گرم كلاهك و توپ

براي تثبيت ماده منفجره نظامي Torpex - قبل از جايگزيني با يك محصول نفتي

در توليد باتيك جاوه

به عنوان يك شكل قديمي از پر كردن دندان

به عنوان پركننده مفصل در بستر تخته سنگي ميزهاي استخر و بيليارد

شمع سازي از ديرباز شامل استفاده از موم زنبور عسل بوده است كه به آساني و تميز مي سوزد و اين ماده به طور سنتي براي ساخت شمع پاسكال يا "شمع عيد پاك" تجويز مي شد. شمع‌هاي موم زنبور عسل برتر از ديگر شمع‌هاي مومي هستند، زيرا روشن‌تر و طولاني‌تر مي‌سوزند، خم نمي‌شوند و تميزتر مي‌سوزند. همچنين براي ساختن شمع هاي ديگري كه در مراسم عبادت كليساي كاتوليك رومي استفاده مي شود توصيه مي شود. موم زنبور عسل نيز جزء انتخابي شمع در كليساي ارتدكس شرقي است. موم زنبور عسل تصفيه شده نقش برجسته اي در مواد هنري دارد، هم به عنوان يك چسب در رنگ سوزاننده و هم به عنوان تثبيت كننده در رنگ روغن براي افزودن بدنه. پنج توليدكننده برتر موم زنبور عسل (2012، بر حسب تن)

 هند 23000

 اتيوپي 5000

 آرژانتين 4700

 تركيه 4,235

 كره جنوبي 3063

 كل جهان

موم زنبور عسل يكي از مواد تشكيل دهنده موم استخوان جراحي است كه در حين جراحي براي كنترل خونريزي از سطوح استخوان استفاده مي شود

 

موم كارنوبا موم

۱۵ بازديد

موم زنبور

همچنين ببينيد موم كارنوبا موم Candelilla واكس پارافين اوزوكريت (سرزين) اسپرماستيموم زنبور عسل محصولي است كه از لانه زنبور عسل و ساير زنبورها تهيه مي شود. مخلوط كردن روغن هاي گرده به موم لانه زنبوري، موم سفيد را به رنگ زرد يا قهوه اي تبديل مي كند.
موم زنبور عسل براي كلسترول بالا، درد، عفونت هاي قارچي پوست و ساير شرايط استفاده مي شود. اما هيچ تحقيق علمي خوبي براي حمايت از اين كاربردها وجود ندارد.
در غذاها و نوشيدني ها، موم زنبور سفيد و موم زنبور عسل مطلق (موم زنبور عسل زرد كه با الكل درمان مي شود) به عنوان عوامل سفت كننده استفاده مي شود.
در توليد، موم زنبور عسل زرد و سفيد به عنوان غليظ كننده، امولسيفاير و به عنوان عوامل سفت كننده در لوازم آرايشي استفاده مي شود. موم زنبور عسل به عنوان يك عطر در صابون ها و عطرها استفاده مي شود. از موم سفيد و موم زنبور عسل نيز براي جلا دادن قرص ها استفاده مي شود. چگونه كار مي كند؟موم زنبور عسل ممكن است به كاهش سطح كلسترول، جلوگيري از عفونت و محافظت از معده در برابر زخم هاي ناشي از داروهاي ضد التهابي غير استروئيدي (NSAIDs) كمك كند.شرايط استفاده و اطلاعات مهم: اين اطلاعات به منظور تكميل است، نه جايگزين توصيه هاي پزشك يا ارائه دهنده مراقبت هاي بهداشتي شما و قرار نيست تمام موارد استفاده، اقدامات احتياطي، تداخلات يا اثرات نامطلوب را پوشش دهد. اين اطلاعات ممكن است با شرايط خاص سلامتي شما مطابقت نداشته باشد. هرگز به دليل مطالبي كه در WebMD خوانده ايد، درخواست مشاوره پزشكي حرفه اي از پزشك يا ساير ارائه دهندگان خدمات بهداشتي واجد شرايط را به تأخير نيندازيد يا ناديده بگيريد. هميشه بايد قبل از شروع، توقف، يا تغيير هر بخش تجويز شده از برنامه مراقبت بهداشتي يا درمان خود و تعيين اينكه چه دوره درماني براي شما مناسب است، با پزشك يا متخصص مراقبت هاي بهداشتي خود صحبت كنيد.اين مطالب داراي حق چاپ توسط نسخه مصرف كننده پايگاه داده جامع داروهاي طبيعي ارائه شده است. اطلاعات اين منبع مبتني بر شواهد و عيني و بدون تأثير تجاري است. براي اطلاعات پزشكي حرفه اي در مورد داروهاي طبيعي، نسخه حرفه اي پايگاه داده جامع داروهاي طبيعي را ببينيد.

آيا اين را در مورد عسل مي دانستيد؟

۱۸ بازديد

موم زنبور

عسل هزاران سال است كه مورد استفاده بشر بوده و در اين مدت چيزهاي زيادي در مورد اين غذاي فوق العاده آموخته شده است. امروز برخي از جالب ترين حقايق در مورد عسل را به شما خواهيم گفت.

عسل تنها غذايي است كه تنها با بسته بندي خوب تا سال ها قابل نگهداري است.

زنبورداري در زمان روميان به دليل نياز به موم براي شمع آغاز شد.

ژل رويال تنها غذايي است كه ملكه زنبور عسل مصرف مي كند.

قرن هاست كه از عسل به عنوان يك ماده آرايشي استفاده مي شود.

اسپانيا بزرگترين توليد كننده عسل در اروپا است.

غلظت بالاي قند و رطوبت كم آن، عسل را به يك ضد عفوني كننده عالي تبديل مي كند.

براي توليد 5 گرم عسل به 7200 گل نياز است.

رنگ و طعم عسل بسته به منبع شهد آن متفاوت است.

يوناني ها و رومي ها معتقد بودند كه عسل غذاي خدايان است.

در يك كندو بين 15 تا 80 هزار زنبور عسل وجود دارد.

با فرا رسيدن سرما، داروهاي طبيعي خوبي براي تسكين دردهاي بدن وجود دارد. مايعات داغ به رفع گرفتگي بيني كمك مي كند و عسل با ليمو مي تواند به تسكين گلو تحريك شده كمك كند.

امروز دستور العمل هاي مختلفي را به شما مي گوييم تا بتوانيد با عسل و ليمو براي گلودرد استفاده كنيد و همچنين فوايد و خواصي كه اين دو غذا با هم دارند.