یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۰۳

آرشیو بهمن ماه 1400

همه چيز در مورد موم زنبور عسل

عسل خام چیست؟

۱۴ بازديد
موم زنبور
عسل خام را می توان به دو صورت تعریف کرد. عسل خام واقعی مستقیماً از کندوی عسل به دست می آید. بدون افزودن حرارت بسته بندی و مصرف می شود. عسل خام تجاری هنوز کمی فرآوری شده است، اما کمتر از عسلی که به عنوان خام برچسب گذاری نشده است.
تولیدکنندگان بیشتر عسلی را که در فروشگاه های مواد غذایی پیدا می کنید، پردازش می کنند. حرارت دادن عسل به بهبود رنگ و بافت کمک می کند و هر گونه تبلور ناخواسته را از بین می برد. اما بسیاری از آنتی اکسیدان ها و باکتری های مفید نیز در این فرآیند حذف یا از بین می روند.
اگر علاقه مند به امتحان عسل سفید خام هستید، آن را از یک تولید کننده محلی معتبر خریداری کنید.
در اینجا برخی از مزایای سلامتی عسل سفید خام ارائه شده است.
چالش سلامت
حمایت شده توسط

غذاهای تقویت کننده خلق و خو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید
بیاموزید که چگونه غذا بر خلق و خوی شما تأثیر می گذارد. نکات، ابزارها و دستور العمل های سالم را در چالش غذای خلق و خوی دریافت کنید.
همه چیز درباره عسل خام: چه تفاوتی با عسل معمولی دارد؟
عسل یک شربت غلیظ و شیرین است که توسط زنبورهای عسل تهیه می شود.
سرشار از ترکیبات گیاهی سالم است و با چندین فواید سلامتی مرتبط است.
با این حال، در مورد اینکه کدام نوع عسل - خام یا معمولی - سالم‌تر است، بحث‌هایی وجود دارد.
برخی افراد معتقدند که انواع خام عسل برای سلامتی مطلوب بهتر است، در حالی که برخی دیگر ادعا می کنند که هیچ تفاوتی بین این دو وجود ندارد.
عسل خام چیست؟
در پینترست به اشتراک بگذارید
عسل خام به بهترین وجه به عنوان عسل توصیف می شود «همانطور که در کندو وجود دارد» (1).
عسل را از لانه زنبور کندو بیرون می آورند و روی پارچه مشبک یا نایلونی می ریزند تا عسل از ناخالصی هایی مانند موم و زنبورهای مرده جدا شود (2).
پس از صاف کردن، عسل خام بطری شده و آماده می شود.
از سوی دیگر، تولید عسل معمولی شامل چندین مرحله دیگر قبل از بطری شدن است - مانند پاستوریزه کردن و فیلتر کردن (1).
پاستوریزه کردن فرآیندی است که با اعمال حرارت زیاد مخمر موجود در عسل را از بین می برد. این به افزایش عمر مفید کمک می کند و آن را صاف تر می کند (2).