پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰۳

آرشیو تیر ماه 1401

همه چيز در مورد موم زنبور عسل

درمان خانگی برای ناراحتی معده

۵ بازديد

موم زنبور
درمان خانگی برای ناراحتی معده شماره 1 – سرکه سیب (ACV)
وقتی نوبت به درمان‌های خانگی می‌رسد، سرکه سیب باید در صدر فهرست قرار گیرد و تقریباً برای همه چیز «به سراغ» بروید. برای سوء هاضمه، بیشتر افراد یک شات ACV (تقریباً 1 قاشق چایخوری تا 1 قاشق غذاخوری) را در یک لیوان آب با دمای اتاق قرار می دهند و آن را می نوشند. بعضی ها کمی عسل اضافه می کنند تا طعم آن ملایم شود. با افزایش سن، اکثر ما اسید معده کمتری تولید می کنیم که هضم را مختل می کند. کمی اسید اضافی به حرکت مجدد همه چیز کمک می کند.

شماره 2 - عسل خام
عسل خام حاوی آنزیم های دیاستاز، اینورتاز، کاتالاز، گلوکز اکسیداز، اسید فسفاتاز و اینولاز است که به هضم و جذب کمک می کند. برای اطلاعات بیشتر به «عسل خام و آنزیم ها» مراجعه کنید.

عسل همچنین باکتری E coli را مهار می کند. یک قاشق را به تنهایی برای سوء هاضمه مصرف کنید یا با نوشیدنی ACV خود ترکیب کنید. (به یاد داشته باشید - عسل خام فعال ترین آنزیم ها را خواهد داشت).

شماره 3 - پاپایا
میوه پاپایا یا کپسول آنزیم پاپایا هر دو در کمک به هضم غذا موثر هستند. پاپایا حاوی آنزیم های پاپائین و کیموپاپائین است که شبیه آنزیم های گوارشی هستند. پاپائین در بسیاری از نرم کننده های گوشت تجاری استفاده می شود زیرا به تجزیه پروتئین ها کمک می کند. از مقداری پاپایای تازه لذت ببرید یا مقداری کپسول آنزیم پاپایا مصرف کنید، اما از پاپایای خشک شده انتظار نتایج مشابه را نداشته باشید. پاپایای خشک احتمالاً دارای آنزیم های لازم کم است، زیرا به گرما حساس هستند. به دنبال پاپایای ارگانیک باشید، زیرا بسیاری از محصول پاپایا (تقریباً 80٪) از محصول پاپایا از نظر ژنتیکی اصلاح شده است.

آیا عسل برای گلودرد موثر است و اگر چنین است چگونه؟

۵ بازديد
موم زنبور
گلودرد شایع است و معمولا جای نگرانی نیست. با این حال، اگر فردی گلودرد داشته باشد، می تواند ناخوشایند و دردناک باشد. عسل یک داروی طبیعی است که می تواند تا حدودی گلودرد را تسکین دهد.

علائم گلودرد می تواند شامل موارد زیر باشد:

گلو دردناک، به خصوص هنگام بلع
گلوی خشک و خراشیده
قرمزی در پشت دهان
بوی بد دهان
سرفه خفیف
غدد گردن متورم
بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC)، شایع ترین علت گلودرد، عفونت ویروسی است. علل دیگر می تواند شامل استرپتوکوک گروه A، آلرژی و استعمال دخانیات باشد.

در بیشتر موارد، گلودرد در عرض یک هفته بهبود می یابد. در این بین، افراد می توانند از داروهای خانگی برای کاهش درد استفاده کنند. یکی از این داروها عسل است.

این مقاله فواید بالقوه عسل، اینکه آیا برای تسکین گلودرد موثر است یا نه، و برخی درمان‌های احتمالی دیگر را مورد بحث قرار می‌دهد.

آیا عسل برای گلودرد موثر است و اگر چنین است چگونه؟
روبرتا سورج / EyeEm / گتی ایماژ
عسل به عنوان یک داروی موثر برای گلودرد سابقه طولانی دارد.

منبع معتبر CDCT عسل را برای تسکین گلودرد برای بزرگسالان و کودکان حداقل یک سال یا بیشتر توصیه می کند. همچنین منبع معتبر سازمان جهانی بهداشت (WHO) از سال 2001 عسل را برای گلودرد توصیه کرده است.

با این حال، ضروری است که به دلیل خطر ابتلا به بوتولیسم نوزاد، فرد به کودک کمتر از یک سال عسل ندهد. این یک شکل نادر اما جدی از مسمومیت است که می تواند با مصرف هاگ های کلستریدیوم بوتولینوم در محصولات عسل رخ دهد.

نحوه عملکرد عسل برای درمان علائم گلودرد کمتر مشخص است. اکثر تحقیقات نشان می دهد که ممکن است به دلیل خواص ضد میکروبی و التیام زخم عسل باشد که ممکن است باعث تسکین درد و کاهش التهاب شود.

در واقع، موسسه ملی بهداشت و مراقبت عالی و بهداشت عمومی انگلستان پیشنهاد می‌کند که عسل باید اولین خط درمان برای سرفه یا گلودرد باشد.

برخی از کاربردهای مورد علاقه خود از موم زنبور عسل

۵ بازديد
موم زنبور
در این پست، تیم Beepods برخی از کاربردهای مورد علاقه خود از موم زنبور عسل را به اشتراک می گذارد. در یک کندو با تهویه بالا، موم بیشتری تولید می شود و به مرور زمان باید خارج شود. در اینجا 10 بهترین استفاده ما از موم زنبور عسل و برخی از دستور العمل های مورد علاقه ما آورده شده است.

موم زنبور عسل یک ماده طبیعی قوی است که برای بهبود زندگی ما استفاده می شود. کتاب هایی در مورد کاربردهای آن نوشته شده است و مورخان آثار و مکان هایی را کشف کرده اند که اثربخشی موم زنبور عسل را در طول تاریخ نشان می دهد.

موم زنبور عسل در یک کلنی در طول مراحل رشد فصل تولید می شود تا اطمینان حاصل شود که مقدار زیادی انبار و شانه برای پرورش بچه وجود دارد. زمانی که فصل منابع کمتری مانند شهد برای کندو فراهم می کند، تولید کند می شود. موم زنبور عسل در غدد مومی زنبور عسل تولید می شود که به طور کامل در زنبورهای کارگر 12 تا 18 روزه رشد می کند. با افزایش سن زنبورها، غدد مومی فعالیت خود را کاهش می دهند. با این حال، در شرایط اضطراری، سنتز موم می تواند دوباره فعال شود.

تشکیل موم توسط کربوهیدرات ها تامین می شود. مطالعات نشان می دهد که بسته به قدرت کلنی، نسبت قند به موم می تواند به طور چشمگیری متفاوت باشد. ترکیب شیمیایی موم زنبور عسل یک جامد محلول در چربی است. این ترکیبی از اسیدهای چرب با زنجیره بلند و انواع بیش از 284 ترکیب مختلف است که زنبورها در طبیعت به دست می آورند. بسیاری از اینها شناسایی نشده اند، اما واضح است که طبیعت محلول در چربی هر چیزی را که زنبورها وارد کندو می کنند جذب می کند. این بدان معنی است که درک منشاء موم زنبور عسل هنگام تهیه محصول ضروری است.
اگر در حال توسعه محصولات تجاری خود برای فروش هستید، مطمئن باشید که تا حد امکان نزدیک به موم ارگانیک می‌خرید. به منظور داشتن گواهی ارگانیک، مواد شیمیایی را نمی توان در زمین در فاصله 3 مایلی کندو استفاده کرد. حتی در این صورت، ما می دانیم که زنبورها برای یافتن غذا و آب تا 7 مایل سفر می کنند و در صورت محدود بودن منابع ممکن است تا 9 مایل هم پرواز کنند. ارزش وقت گذاشتن برای تحقیق در مورد منبع خود را دارد تا با کیفیت ترین و سالم ترین محصولات حتی برای شما و خانواده تان تولید کنید.

در اینجا برخی از کاربردهای مورد علاقه تیم Beepods از موم وجود دارد:

1. مرهم و مرهم
در Beepods، یکی از موارد مورد علاقه ما از موم زنبور عسل یک عنصر کلیدی در Bee Better Butter است. موم برای اطمینان از اینکه مومیایی ها و مرهم ها خراب نمی شوند بسیار مهم است. خواص ضد میکروبی موم و اکثر محصولات کندو، موم را به ماده ای عالی برای کمک به جلوگیری از فساد یا ترش شدن هر یک از محصولات ما تبدیل می کند. ما سایر مواد طبیعی و روغن های طبیعی را اضافه می کنیم که خواص اولیه موم را می گیرند و قدرت زنبورها را افزایش می دهند.

عسل یک عامل ضد التهابی طبیعی است

۶ بازديد
موم زنبور
عسل یک عامل ضد التهابی طبیعی است
به طور کلی پاسخ های التهابی مفید هستند، اما گاهی اوقات، پاسخ های التهابی مزمن برای سلامتی مضر هستند. عسل یک عامل ضد التهابی قوی است. نوزادان مبتلا به درماتیت پوشک پس از استفاده موضعی از مخلوط حاوی عسل، روغن زیتون و موم زنبور عسل پس از 7 روز به طور قابل توجهی بهبود یافتند (الوائلی، 2005). عسل تسکین قابل توجهی از علائم سرفه را در کودکان مبتلا به عفونت دستگاه تنفسی فوقانی (URTI) فراهم می کند (هپرمن، 2009). نشان داده شده است که در مدیریت درماتیت و پسوریازیس ولگاریس موثر است (الوائلی، 2003). هشت بیمار از 10 بیمار مبتلا به درماتیت و پنج بیمار از هشت بیمار مبتلا به پسوریازیس پس از 2 هفته با پماد مبتنی بر عسل بهبود قابل توجهی نشان دادند (الوائلی، 2003). گزارش موردی از یک بیمار که به مدت 20 سال مبتلا به اپیدرمولیز بولوزا دیستروفیک مزمن (EB) بود، در 15 هفته پس از شکست پانسمان ها و کرم های معمولی با پانسمان آغشته به عسل بهبود یافت (Hon, 2005). استفاده موضعی از عسل خام روی زخم های عفونی علائم التهاب حاد را کاهش می دهد (الوائلی، 2004b)، بنابراین درد احساس شده توسط بیماران را کاهش می دهد.

داوطلبانی که "چرم عسل" را می جویدند نشان دادند که از نظر آماری کاهش بسیار معنی داری در میانگین نمرات پلاک (0.99 کاهش به 0.65؛ 0.001=p) در گروه عسل مانوکا در مقایسه با گروه کنترل وجود داشت که نشان دهنده نقش بالقوه درمانی عسل برای التهاب لثه، بیماری پریودنتال است. (English et al., 2004)، زخم های دهان و سایر مشکلات بهداشت دهان و دندان (Molan, 2001b).

فرآیند التهابی مزمن خطر ابتلا به سرطان را دارد. نمونه‌هایی از سرطان‌هایی که در بیمارانی که از فرآیندهای التهابی مزمن رنج می‌برند، شامل کارسینوم کولورکتال در بیماران مبتلا به کولیت اولسراتیو و بیماری کرون و سرطان‌های تیروئید در بیماران مبتلا به تیروئیدیت خودایمنی است.

عسل یک ضد میکروب طبیعی است
عسل یک ضد میکروبی طبیعی قوی است. اثر ضد باکتریایی عسل به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است. مکانیسم باکتری کشی از طریق اختلال در ماشین های تقسیم سلولی است (Henriques et al., 2009). حداقل غلظت بازدارنده (MIC) برای استافیلوکوکوس اورئوس توسط عسل از 126.23 تا 185.70 میلی گرم در میلی لیتر (-1) بود (Miorin et al., 2003). عسل همچنین در برابر استافیلوکوک های کواگولاز منفی موثر است (فرنچ و همکاران، 2005). فعالیت ضد میکروبی عسل در محیط های اسیدی قوی تر از محیط های خنثی یا قلیایی است (Al-Waili, 2004b). هنگامی که عسل همراه با آنتی بیوتیک جنتامایسین استفاده می شود، فعالیت ضد استافیلوکوکوس اورئوس را تا 22 درصد افزایش می دهد (Al-Jabri et al., 2005). هنگامی که عسل به محیط کشت باکتری اضافه می شود، ظهور رشد میکروبی در صفحات کشت به تعویق می افتد (Al-Waili et al., 2005). مایکوباکتریوم ها در محیط های کشت حاوی 10 و 20 درصد عسل رشد نکردند در حالی که در محیط های کشت حاوی 5، 5/2 و 1 درصد عسل رشد کردند که نشان می دهد عسل می تواند یک عامل ضد قارچ ایده آل باشد (اسدی پویا و همکاران، 2003). در غلظت های خاص

آیا شربت عسل همان عسل است؟

۴ بازديد
موم زنبور
هنگام تهیه کوکتل، روش معمول برای شیرین کردن نوشیدنی‌هایتان شربت شکر است. اما جایگزین های عالی وجود دارد: از شربت های تغییر رنگ مانند شربت نخود پروانه ای گرفته تا شربت موز تا شربت شکر با طعمی قوی مانند شربت دمرارا. راه های زیادی برای شیرین کردن کوکتل وجود دارد. و عسل یکی از آنهاست. با این حال، استفاده از عسل در کوکتل ها بسیار چالش برانگیز است مگر اینکه از شربت عسل استفاده کنید.

عسل به دلیل شیرین کردن نوشیدنی های گرم مانند چای شناخته شده است. و همچنین برای حل شدن به آن گرما نیاز دارد. در نوشیدنی های سرد، حل نمی شود زیرا قوام آن غلیظ است و فقط مخلوط نمی شود. خوشبختانه راه حلی برای کمک به آن وجود دارد. مخلوط عسل که به آن شربت عسل نیز می گویند، آن نت های خوشمزه عسل را به کوکتل های شما می آورد و کاملا با تمام مواد ترکیب می شود.

در این مقاله به شما نشان خواهم داد که چگونه می توانید شربت عسل درست کنید. و در هنگام استفاده از آن و همچنین نوع نوشیدنی هایی که می توانید با آن درست کنید چه چیزهایی را در نظر بگیرید.

آیا شربت عسل همان عسل است؟
خیر، عسل و شربت عسل قطعا یکی نیستند. شربت عسل ترکیبی از آب و عسل است و به عنوان مخلوط عسل یا عسل مایع نیز شناخته می شود. همانطور که قبلا ذکر شد، عسل خالص به دلیل بافتی که دارد نمی تواند وارد نوشیدنی های سرد مانند کوکتل شود. پس باید آن را آب کنیم.

بهترین نسبت برای تهیه شربت عسل
برای تهیه شربت عسل نسبت استاندارد 1:1 است. اگر نت های شدیدتر عسل را ترجیح می دهید، نسبت 2:1 (عسل به آب) یا حتی 3:1 ممکن است. اگر به دستوری برخورد کردید که در آن شربت عسل می خواهید و چیز دیگری ذکر نشده است، نسبت 1: 1 این کار را انجام می دهد.

انواع مختلف عسل
شربت عسل و طعم آن به شدت به عسلی که برای تهیه آن استفاده کرده اید بستگی دارد. اگر کاملاً عاشق عسل نیستید، ممکن است از محدوده بی پایان موجود در سوپرمارکت آگاه نباشید. اما به من اعتماد کنید، احتمالات بسیار زیاد است. و در حالی که مطمئناً نمی توانم همه آنها را در اینجا ذکر کنم، مناسب ترین آنها را برای هدف خود مورد بحث قرار خواهم داد.

عسل شکوفه پرتقال
عسل شکوفه پرتقال عسلی ملایم با نت مرکبات است. معمولاً از شکوفه های پرتقال و سایر مرکبات مانند لیمو و گریپ فروت تهیه می شود. این یک ترکیب فوق العاده برای کوکتل های تابستانی با جین های گلدار و همچنین ودکا است.