شنبه ۲۲ شهریور ۰۴

كاربردهاي اصلي عسل در پخت و پز

همه چيز در مورد موم زنبور عسل

كاربردهاي اصلي عسل در پخت و پز

۲۹ بازديد

موم زنبور

غذادر طول تاريخچه آن به عنوان يك غذا، كاربردهاي اصلي عسل در پخت و پز، پخت، دسرها، به عنوان پخش كننده روي نان، به عنوان افزودني به نوشيدني هاي مختلف مانند چاي و به عنوان شيرين كننده در برخي از نوشيدني هاي تجاري است. مورد نياز]
به دليل چگالي انرژي، عسل يك غذاي مهم براي تقريباً تمام فرهنگ هاي شكارچي-گردآورنده در آب و هواي گرم است، به طوري كه مردم هادزا عسل را به عنوان غذاي مورد علاقه خود رتبه بندي مي كنند.شكارچيان عسل در آفريقا با گونه هاي خاصي از پرندگان راهنماي عسل رابطه متقابل دارند.
تخميراحتمالاً قديمي‌ترين نوشيدني تخميري جهان كه قدمت آن به 9000 سال پيش مي‌رسد ميد ("شراب عسل") محصول الكلي است كه با افزودن مخمر به آب عسل و تخمير آن براي هفته‌ها يا ماه‌ها ساخته مي‌شود.مخمر ساكارومايسس سرويزيه معمولاً در توليد ميل مدرن استفاده مي شود.
انواع ميد شامل نوشيدني هايي به نام متگلين (با ادويه يا گياهان دارويي)، ملومل (با آب ميوه، مانند انگور، به طور خاص به نام پيمنت)، هيپوكراس (با دارچين)، و ميد گوني (غلظت بالاي عسل)،  كه بسياري از آنها هستند. به عنوان محصولات تجاري به صدها نفر در ايالات متحده توسعه يافته اند. از عسل براي تهيه آبجوي ميد نيز استفاده مي شود كه به آن "براگوت" مي گويند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.