موم زنبور
عسل غذایی است که توسط زنبورها برای زنبورها درست می شود، اما بسیاری از مردم نیز از آن لذت می برند. هزاران سال است که انسان ها عسل را به دلیل طعم شیرین آن ارزشمند می دانند. برخی از محققان می گویند عسل چیزی فراتر از یک شیرین کننده است. همچنین ممکن است فواید سلامتی داشته باشد، اگرچه شواهد کمی برای برخی از کاربردهای دارویی آن وجود دارد.
عسل خام مستقیماً از کندوی عسل به دست می آید. برخی از تولیدکنندگان عسل این ماده را از فیلتر درشت عبور می دهند تا مواد خارجی را از بین ببرند، اما مواد غذایی فرآوری نشده باقی می ماند. بیشتر عسلهایی که در فروشگاهها فروخته میشوند، برای کاهش چسبندگی و آسانتر شدن فیلتر کردن، از طریق فرآیند گرمایشی انجام میشوند.
دمای بالا عسل را پاستوریزه می کند و سلول های مخمر موجود در آن را از بین می برد که می تواند باعث تخمیر ناخواسته شود.
اطلاعات تغذیه
عسل در اصل شکر است. در واقع کالری آن بیشتر از شکر سفید معمولی است که برای پخت و پز یا پخت استفاده می شود. از آنجایی که شیرین تر است، اگر از آن به عنوان جایگزین استفاده می کنید، ممکن است به کمتری نیاز داشته باشید. همچنین عسل طعمی را اضافه می کند که شکر سفید آن را ندارد.
یک قاشق غذاخوری عسل حاوی:
کالری: 64
پروتئین: 0 گرم
چربی: 0 گرم
کربوهیدرات: 17 گرم
فیبر: 0 گرم
شکر: 17 گرم
عسل حاوی برخی ویتامین ها و مواد معدنی به مقدار کمی است، از جمله مقادیر کمی از موارد زیر:
اهن
فلز روی
پتاسیم
عسل خام از نظر تغذیه یا فواید سلامتی بر عسل فرآوری شده برتری ندارد. محققان دریافتند که فرآوری آن بر ارزش غذایی یا سطح آنتی اکسیدان عسل تاثیری ندارد.
فواید بالقوه عسل برای سلامتی
اگرچه عسل منبع غنی از مواد مغذی نیست، برخی افراد عسل را به عنوان یک غذای سالم می دانند. شواهد کمی برای بسیاری از ادعاهای رایج در مورد عسل وجود دارد، اما تحقیقات برخی از موارد زیر را تأیید می کند:
- ۰ ۰
- ۰ نظر