یکشنبه ۲۳ شهریور ۰۴

مشخصات فیزیکی موم زنبور عسل

همه چيز در مورد موم زنبور عسل

مشخصات فیزیکی موم زنبور عسل

۱۸ بازديد
موم زنبور
سایر موم های مشتق شده از گیاهان و حیوانات (داده های Brown، 1981 و Tulloch، 1970) عبارتند از:

Carnauba از برگ های Copernicia cerifuga، درخت خرمایی که در برزیل یافت می شود، به دست می آید و در دمای 83-86 درجه سانتی گراد ذوب می شود.

Ouricuri همچنین از برگ های درخت خرمایی که در مناطق گرمسیری آمریکا یافت می شود به دست می آید، اما کیفیت پایین تری نسبت به موم Carnauba دارد. در دمای 84 درجه سانتی گراد ذوب می شود.

Candelilla از یک گیاه نی مانند که در مکزیک و کالیفرنیا یافت می شود به دست می آید. در دمای 700 درجه سانتیگراد ذوب می شود و رنگ آن زرد است. اسپارتو از علف اسپارتو به عنوان محصول جانبی صنعت کاغذسازی به دست می آید. با مالش بسیار کم، براقیت بالایی ایجاد می کند. در دمای 730 درجه سانتیگراد ذوب می شود. موم نیشکر محصول فرعی تصفیه شکر است. در دمای 78 تا 800 درجه سانتیگراد ذوب می شود. اوزوکریت یک موم معدنی است. استخراج شده است. سرزین مخلوطی از اوزوکریت خالص شده و موم پارافین است.
Ghedda نام عمومی است که برای موم های گونه آسیایی Apis به کار می رود.
Spermaceti یک موم بسیار با کیفیت است که از سر نهنگ های اسپرم به دست می آید. از آنجایی که یک توافقنامه بین المللی وجود دارد که شکار این حیوانات را محدود می کند، دیگر نباید از موم اسپرماستی استفاده کرد یا تجارت کرد. در اکثر دستور العمل ها، اسپرماستی را می توان با موم زنبور عسل جایگزین کرد. جایگزین های مصنوعی نیز وجود دارد. شلاک با نقطه ذوب 74-780 درجه سانتیگراد، شلاک توسط حشره لاک (Laccifer lacca، Coccoidea) در آسیا ترشح می شود و برای عایق های الکتریکی، آب بندی و پولیش های خاص استفاده می شود.

موم حشرات چینی توسط Coccus ceriferus و Brahmaea japomca (Coccoidea) تولید می شود. در دمای 82-840 درجه سانتیگراد ذوب می شود. دیگر Coccoidea تولید کننده موم Icerva purchasi و Dactylopius coccus هستند که موم های آنها به ترتیب در دمای 780 درجه سانتیگراد و 99-101 درجه سانتیگراد ذوب می شوند.
دیگر Coccoidea تولید کننده موم Icerva purchasi و Dactylopius coccus هستند که موم های آنها به ترتیب دارای نقطه ذوب 780 درجه سانتیگراد و 99-1000 درجه سانتیگراد هستند. بررسی‌های زیادی درباره موم منتشر شده است که برخی از جامع‌تر آن‌ها توسط بول (1977)، واکر (1983a) و کوگشال و مورس (1984)، هپبورن (1986) و کرین (1990) هستند. یک بررسی بازار بین المللی برای موم زنبور عسل توسط مرکز تجارت بین المللی UNCTADIGATT (ITC، 1978) انجام شد.

بسیاری از گونه‌های زنبور عسل موم تولید می‌کنند، اما در این بولتن فقط به موم گونه‌های زنبور عسل Apis mellifera اشاره می‌شود. موم سایر گونه‌های زنبور عسل (موم گدا) بسیار شبیه است، اما ویژگی‌های آنقدر متفاوت است که در صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار نگیرد. حتی موم تولید شده توسط A. mellifera همیشه یکسان نیست. بنابراین، صنعت آرایشی و بهداشتی به طور کلی موم زنبور آفریقا را ترجیح می دهد.
موم بکر، بلافاصله پس از ترشح، تفصیل و تبدیل به شانه، سفید است (شکل 4.2 را ببینید). با استفاده در داخل کندو تیره تر می شود زیرا گرده ها، ابریشم و بقایای لارو به طور ناخواسته وارد می شوند. موم زنبور عسل رندر شده اما درمان نشده در سایه های متفاوتی از زرد وجود دارد. موم سفید خالص موجود در بازار همیشه سفید شده است.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.