یکشنبه ۲۳ شهریور ۰۴

نحوه استفاده از عسل خام

همه چيز در مورد موم زنبور عسل

نحوه استفاده از عسل خام

۲۲ بازديد
موم زنبور

در طول تاریخ و در سراسر جهان، مردم عسل را جمع آوری کرده و از آن به عنوان شیرین کننده و دارویی استفاده کرده اند. خبره‌های عسل مدرن، گونه‌ها را به همان شیوه‌ای توصیف می‌کنند که یک سوملیگر شراب انجام می‌دهد، و ویژگی‌های طعم را به محل منشأ و منبع شهد آن مرتبط می‌کند. از شبدر - رایج ترین منبع عسل تولید انبوه - گرفته تا گل وحشی، شکوفه پرتقال، اکالیپتوس، مریم گلی و تاپلو، عسل خام منبع خود را به نمایش می گذارد. با جستجوی عسل خام تولید شده در دسته های کوچک به جای عسل تولیدی در مقیاس بزرگ، با ایجاد انگیزه مالی برای زنبورداران به زنبورهای عسل کمک می کنید.

عسل خام چیست؟
دولت ایالات متحده به طور رسمی عسل خام را تعریف نمی کند، اما به طور کلی به عنوان عسلی شناخته می شود که مانند آن در کندو وجود دارد، بدون اینکه فیلتر یا پاستوریزه شود. عسلی که به عنوان غیر پاستوریزه به بازار عرضه می شود ممکن است فیلتر شود یا نباشد. عسل، چه خام و چه پاستوریزه، به دلیل رطوبت کم و اسیدیته بالا، به طور طبیعی در برابر رشد باکتری ها و سایر موجودات خطرناک مقاومت می کند. با این حال، هاگ های مخمری که به طور طبیعی در شهد مورد استفاده برای تولید عسل وجود دارند، می توانند تکثیر شوند و باعث تخمیر شوند، که اگرچه خطرناک نیستند، اما می توانند بر طعم آن تأثیر بگذارند. برخی از تولیدکنندگان تجاری محصولات خود را پاستوریزه می کنند که هر گونه مخمر باقی مانده را از بین می برد. همچنین از بلور شدن سریع عسل جلوگیری می کند.

نحوه استفاده از عسل خام
از طعم عسل خام استفاده کنید و آن را به سادگی سرو کنید، روی ماست ساده ریخته یا روی نان تست غلات کامل بمالید. همچنین می‌توانید از آن در نوشیدنی‌ها، در ماریناد گوشت یا سس سالاد و به طور کلی در هر برنامه‌ای که نیاز به عسل دارد، بدون تشخیص تنوع استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید که تمام عسل ها به راحتی می سوزند.

عسل، لانه زنبوری و عسل
نان ترد با عسل و توت فرنگی
موسلی، میوه و ماست طبیعی با عسل
نان برشته شده با عسل و انواع توت ها
جو دوسر شبانه با توت فرنگی و گرانولا در شیشه
مزه اش مثل چیه؟
عسل خام طعم پیچیده تری نسبت به عسل پاستوریزه دارد. طعم واریته‌های مختلف شبیه شهدی است که زنبورها قبل از تولید عسل با آن میل می‌کنند، برخی از آن‌ها روشن و شیرین و برخی تیره و قوی است.

دستور پخت با عسل خام
سعی کنید از عسل خام در دستور العمل هایی استفاده کنید که شیرین کننده را به نمایش می گذارد. طعم و مزه عسل خام، که منعکس کننده منبع شهد است، می تواند در اثر حرارت تغییر کند، اما شیرینی آن باقی می ماند.

گرانولای خانگی
انجیر سرخ شده با عسل
بادام زمینی بو داده با عسل
عسل خام را از کجا بخریم
وقتی عسل محلی را از زنبورداران کوچک خریداری می کنید، تقریباً همیشه «عسل خام» می خرید. اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که یک تولید کننده عسل در بازار کشاورزان خود دارید، این یک منبع عالی است (بعضی از کشاورزان کندو نگه می دارند و عسل را در کنار سایر کالاهای خود می فروشند).

فروشگاه های تخصصی، فروشگاه های مواد غذایی بهداشتی، تعاونی ها و سایر فروشگاه های مواد غذایی کوچکتر معمولاً عسل خام را نیز حمل می کنند. بسته به محل زندگی شما، بازارهای بزرگتر و فروشگاه های مواد غذایی ممکن است عسل خام بفروشند. برچسب ها را با دقت بخوانید و مطمئن شوید که روی آن نوشته شده است "خام" یا "غیر پاستوریزه". به طور خلاصه، هر مکانی که دارای غذاهای محلی باشد احتمالاً مقداری عسل خام برای فروش دارد.

8 بهترین عسل در سال 2022
ذخیره سازی
عسل به دلیل ترکیب شیمیایی آن بد نمی شود، بنابراین عموماً ماندگاری نامحدودی دارد، اگرچه مارک های تجاری بهترین تاریخ را نشان می دهند. رطوبت و نور می تواند باعث کریستال شدن عسل و گرما باعث مایع شدن آن شود، اما در هر صورت، خوردن آن همچنان بی خطر است. عسل را برای مدت طولانی در انبار یا کابینت تاریک نگهداری می کند. عسل مایع در مکان های گرم تری مانند کابینت نزدیک اجاق گاز بهتر شربت می ماند. عسل خامه شده یا زده شده باید در جای خنک تری نگهداری شود. می توانید آن را در یخچال قرار دهید، اما استفاده از آن سخت می شود.

اگر عسل خام شما دانه‌دار می‌شود، می‌توانید با گذاشتن شیشه در یک کاسه آب گرم تا زمانی که کریستال‌های شکر حل شوند، دوباره آن را «مایع» کنید. توجه داشته باشید که این فقط یک راه حل موقت است. پس از متبلور شدن، عسل با سرد شدن به سرعت به آن حالت باز می گردد.

تصویری که توضیح می دهد عسل خام چیست
صنوبر / چلسی دامراکسا
انواع
بیش از 300 نوع عسل در ایالات متحده به بازار عرضه می شود. شما می توانید عسل خام را هنوز در شانه خوراکی، به صورت مایع، متبلور، خامه ای یا زده شده بخرید. روی برچسب به دنبال "خام" یا "غیر پاستوریزه" باشید. "خالص" به سادگی به معنای بدون مواد افزودنی است، بنابراین این اصطلاح را می توان برای عسل پاستوریزه نیز به کار برد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.