دوشنبه ۲۴ شهریور ۰۴

درجه بندي مواد غذايي

همه چيز در مورد موم زنبور عسل

درجه بندي مواد غذايي

۲۸ بازديد

موم زنبور

استانداردهاي كشورها براي درجه بندي عسل متفاوت است. در ايالات متحده ، درجه بندي عسل به طور داوطلبانه بر اساس استانداردهاي USDA انجام مي شود. USDA بازرسي و درجه بندي را "بصورت آنلاين (در كارخانه) يا بازرسي زيادي ... در صورت درخواست ، بر اساس هزينه خدمات" ارائه مي دهد. عسل بر اساس عوامل مختلفي از جمله محتواي آب ، طعم و عطر ، عدم نقص و شفافيت درجه بندي مي شود. عسل نيز بر اساس رنگ طبقه بندي مي شود ، اگرچه عاملي در درجه بندي نيست.

مقياس درجه عسل:
مواد جامد محلول درجه اي طعم و عطر عدم نقص وضوح
81.4 Good خوب - "داراي طعم و عطر خوب و عادي براي منبع غالب گل است يا در صورت مخلوط شدن ، عطر و طعم خوبي براي تركيب منابع گل است و عسل عاري از عطر و طعم كاراملي يا عطر و طعم قابل اعتراض ناشي از تخمير ، دود است. ، مواد شيميايي يا ساير علل به استثناي منبع غالب گل "عملاً آزاد -" عملاً هيچ نقصي ندارد كه بر ظاهر يا خوراكي محصول "پاك كردن" تأثير بگذارد ممكن است حاوي حباب هاي هوا باشد كه از نظر ظاهري محصول تأثير چنداني ندارد و ممكن است اثري از دانه هاي گرده يا ساير ذرات ريز تقسيم شده از مواد معلق باشد كه بر ظاهر محصول تأثير نمي گذارد "
81.4 B B Re منطقي خوب - "داراي يك عطر و طعم و عطر معقول و مناسب براي منبع غالب گل يا در صورت مخلوط شدن ، يك عطر و طعم مناسب براي تركيب منابع گل است و عسل عملا عاري از عطر و طعم كارامل است و عاري از عطر و طعم قابل اعتراض ناشي از تخمير ، دود ، مواد شيميايي يا علل ديگر به استثناي منبع گل غالب "منطقي آزاد -" ممكن است حاوي نقصي باشد كه از نظر ظاهري يا خوراكي محصول "كاملاً شفاف" تأثير نمي گذارد ، ممكن است حاوي حباب هاي هوا باشد ، دانه هاي گرده يا ساير ذرات ريز تقسيم شده مواد معلق كه از نظر مادي بر ظاهر محصول تأثير نمي گذارند "

C ≥ 80.0٪ نسبتاً خوب - "داراي عطر و طعم و عطر نسبتاً خوب و طبيعي براي منبع غالب گل است يا در صورت تركيب ، عطر و طعم نسبتاً خوبي براي تركيب منابع گل و عسل كاملاً عاري از عطر و طعم كارامل است و عاري از عطر و طعم قابل اعتراض ناشي از تخمير ، دود ، مواد شيميايي يا دلايل ديگر به استثناي منبع غالب گل "كاملاً آزاد -" ممكن است داراي نقصي باشد كه به طور جدي بر ظاهر يا خوراكي محصول "كاملاً شفاف" تأثير نمي گذارد ممكن است حاوي حباب هوا باشد ، دانه هاي گرده يا ساير ذرات ريز تقسيم شده مواد معلق كه به طور جدي بر ظاهر محصول تأثير نمي گذارند "
شكست استاندارد C درجه C شكست درجه C Fails درجه C شكست درجه C

هند نمرات عسل را براساس عوامل ديگري مانند آزمون Fiehe و ساير اندازه گيري هاي تجربي تأييد مي كند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.