جمعه ۲۱ شهریور ۰۴

خاصيت تناول كردن عسل با موم چه چيزي است

همه چيز در مورد موم زنبور عسل

خاصيت تناول كردن عسل با موم چه چيزي است

۳۰ بازديد

موم زنبور

عسل با موم خاصيت فوق العاده اي داراست و در صورتي با هم استعمال شود، بسيار موثر و تاثيرگذار ميباشد .
اين ماده براي معالجه :

زكام
گونه هاي بيماري هاي تنفسي
سينوزيت ، ورم معده
ورم لثه
از ميان بردن برفك دهن
بهبود بيماري هاي گوارشي
بهبود رنگ پوست و زيبايي آن

بسيار عالي ست و آيتم به كار گيري قرار مي‌گيرد .
ارزش گونه هاي موم طبيعي عسل
بها اشكال موم طبيعي عسل بر طبق كيفيت و نوع كلوخي يا اين كه شيت اي بودن آن گزينش مي‌گردد
و ولي فصل خريد فروش نيز بر اين نرخ بي تاثير نميباشد.
موم طبيي كه در كندو هاي عسل وجود دارااست هم دارنده خواص هاي فراواني ميباشد.
اين موم را بعضا همپا با عسل مي‌خرند كه ارزش هاي هر كيلو از آن با ارزش خويش عسل تفاوت دارااست.
ارزش موم عسل طبيعي هر چقدر هم كه باشد با دقت به‌اين كه مي قدرت از آن در معالجه بعضا از بيماري ها مثل زكام،
اشتباهات معده و نيز ورم لثه ها استفاده نمود، موثر بوده و بها پرداخت را داراست. ولي به شرطي كه موم طبيعي باشد خير تقلبي و پارافين.
موم طبيعي در كندو ها در واقع منزل هايي ميباشد كه زنبور شهد و عسل را در سلول هاي آن ذخيره مي نمايد.
بها عسل طبيعي سال 97 يكسري بود؟

در‌اين نوشته‌ي‌علمي ميخواهيم به آناليز ساخت‌و‌ساز عسل خوب و بها آن بپردازيم .
از پيشين تاكنون عسل طبيعي و اصل بوسيله زنبور هاي پرسنل ساخت‌و‌ساز مي‌شود، به‌اين شكل كه آنها در بالا بر روي صخره و درخت و كندوهايي را با اندازه و ابعد ظريفي مي‌سازند كه به چندضلعي مي باشند، اين 6 ضلعي بودن به جهت آن ميباشد كه ملكه تخم هاي پرورشي خويش را داخل سلول ها مكان دهد تا زنبور ها پرورش كنند.
زنبور هاي كارمندان نيز در فصول متعدد سال به خصوص اوايل فصل بهار و فصل تابستان بر روي گل و گياهان مي نشينند و از مواد مفيد و قندي انباشته شده در آنها تغذيه و آن را با بزاق دهن مخلوط و در كندو قرار ميدهند، اين شهد ها آن قدر قدرتمند و خوش مزه مي‌باشند كه خاصيت درماني متعددي را نيز دارا مي‌باشند و به‌اين سيرتكامل اين عسل طبيعي و خوش مزه را ساخت و ساز مي كنند.
ولي مزه جنس بستگي به نوع گياه و گلي داراست كه از آنها تغذيه كرده اند، برخي از آنها تك گل مي‌باشند اين به آن معنا ميباشد كه كل زنبور ها از يك گياه تغذيه كرده اند و عسل آن را ساخت‌و‌ساز نموده اند.
محصول ها دارنده برندها و كيفيت هاي متفاوتي مي باشند و بر طبق نوع كيفيت و بسته بندي و مرغوبيت گزينش بها ميگردند.
بها هر كيلو عسل طبيعي در سال 97 حدود 40 تا 50هزار تومان بوده ميباشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.