دوشنبه ۲۴ شهریور ۰۴

موم زنبور عسل

همه چيز در مورد موم زنبور عسل

موم زنبور عسل

۲۵ بازديد

موم زنبور

زنبورهاي كارگر در سن خاصي موم زنبور عسل را از يك سري غدد برون زا بر روي شكم خود ترشح مي كنند. آنها از موم براي تشكيل ديوارها و كلاهك هاي شانه استفاده مي كنند. مانند عسل ، موم زنبور عسل توسط انسان براي اهداف مختلف مانند شمع سازي ، ضد آب ، توليد صابون و لوازم آرايشي ، دارويي ، هنري ، جلا دهنده مبلمان و موارد ديگر جمع آوري مي شود.
نان زنبور
مقاله اصلي: گرده زنبور عسل

زنبورها گرده را در سبدهاي گرده خود جمع آوري كرده و به كندو برمي گردانند.

زنبورهاي كارگر گرده ، عسل و ترشحات غده اي را با هم تركيب كرده و اجازه مي دهند در شانه تخمير شود تا نان زنبور تهيه شود. فرآيند تخمير مواد مغذي اضافي را از گرده آزاد مي كند و مي تواند آنتي بيوتيك ها و اسيدهاي چرب توليد كند كه از فساد جلوگيري مي كند.  نان زنبور عسل توسط زنبورهاي پرستار (كارگران جوان) كه ژل رويال غني از پروتئين مورد نياز ملكه را توليد مي كنند و لاروها در غدد زير حلق آنها توليد مي شود ، مصرف مي شود. در كندو ، گرده به عنوان منبع پروتئيني لازم در طول پرورش نوزاد استفاده مي شود. در محيط هاي خاص ، گرده اضافي را مي توان از كندوهاي A. mellifera و A. cerana جمع آوري كرد. اين محصول به عنوان مكمل سلامتي مورد استفاده قرار مي گيرد. از آن با موفقيت متوسط ​​به عنوان منبع گرده براي گرده افشاني دست استفاده شده است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.