دوشنبه ۲۴ شهریور ۰۴

عسل از كندوهاي سنتي

همه چيز در مورد موم زنبور عسل

عسل از كندوهاي سنتي

۲۸ بازديد

موم زنبور

عسل از كندوهاي سنتي معمولاً با فشار دادن استخراج مي شود - لانه زنبوري مومي را براي فشار دادن عسل خرد مي كنند. با توجه به اين برداشت ، كندوهاي عسل معمولاً بيشتر از يك كندو مدرن موم زنبور عسل ، اما عسل بسيار كمتري تهيه مي كردند.

چهار نوع كندوي سنتي شامل كندوهاي گلي ، كندوهاي خاك رس/كاشي ، اسكپ ها و آدامس هاي زنبور است.
كندوهاي گل آلود

كندوهاي گل هنوز در مصر و سيبري استفاده مي شود. اين ها استوانه هاي بلندي هستند كه از مخلوطي از گل پخته نشده ، كاه و سرگين ساخته شده اند.
كندوهاي خاك رس

كاشي هاي سفالي خانه هاي معمولي زنبورها در انتهاي شرقي مديترانه بود. استوانه هاي بلند خاك رس پخته شده در مصر باستان ، خاورميانه و تا حدودي در يونان ، ايتاليا و مالت استفاده مي شده است. گاهي اوقات به صورت جداگانه استفاده مي شد ، اما اغلب در رديف ها روي هم قرار مي گرفت تا سايه اي ايجاد كند ، حداقل براي كساني كه در بالا نيستند. نگهبانان يك سر آن را مي كشيدند تا زنبورها را به انتهاي ديگر برسانند در حالي كه عسل برداشت مي كردند.

شك و ترديد

اسكپ ها ، سبدهايي كه باز و بسته مي شوند ، حدود 2000 سال است كه براي نگهداري زنبورها استفاده مي شود. اعتقاد بر اين است كه براي اولين بار در ايرلند مورد استفاده قرار گرفته است ، در ابتدا از حصيري كه با گل و سرگين گچ شده بود ساخته شده بود ، اما پس از قرون وسطي ، تقريباً همه از ني ساخته شده بود. در اروپاي شمالي و غربي ، تكه هايي از كلاف چمن يا ني ساخته مي شد. در ساده ترين شكل ، يك ورودي منفرد در انتهاي كاسه وجود دارد. مجدداً ، هيچ ساختار داخلي براي زنبورها ارائه نشده است و مستعمره بايد لانه زنبوري خود را توليد كند ، كه به داخل كاسه متصل است.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.