كندوي رز: يك كندو و روش مديريتي كه توسط تيم رو توسعه داده شده است ، نوعي از كندو BS National است. كندوي گل رز داراي ابعاد مقطعي مشابه كندوي ملي (460 ميلي متر در 460 ميلي متر) است ، اما يك جعبه عمق 190 ميلي متر (7.5 اينچ) را انتخاب مي كند. جعبه و اندازه قاب تنها براي بچه و عسل استفاده مي شود. استانداردسازي در يك اندازه پيچيدگي را كاهش مي دهد و اجازه حركت چارچوب هاي عسلي يا عسلي را به هر موقعيت ديگري در كندو مي دهد. از يك ملكه جدا كننده اجتناب مي شود و به ملكه اجازه مي دهد به هر جايي كه مي خواهد حركت كند. كلوني مي تواند در حين جريان زياد شيره منبسط شود و با كوچك شدن مستعمره در پاييز به قسمتهاي پايين كندو جمع شود. هنگام جمع آوري عسل ، قابهاي بچه و عسل را مي توان در صورت نياز به بالا يا پايين كندو منتقل كرد.
كندو اسميت
Segeberger Beute (آلماني)
D.E. كندو
Frankenbeute (آلماني)
Normalmass (آلماني)
كندوي دادانت: توسعه يافته توسط چارلز دادانت (در ايالات متحده در سال 1920 از كندو دادانت بلات ساخته شد)
Hyper Hyve: طراحي شده توسط مايك جيمز و داراي كندوي عايق با نظارت يكپارچه است.
كندوي جريان: طراحي اختصاصي براي كندوي زنبور عسل در سال 2015 در Indiegogo راه اندازي شد. اين بر اساس طراحي تيم پدر و پسر از زنبورداران و مخترعان ، استوارت و سيد اندرسون از استراليا بود تا راهي براي استخراج عسل از شانه بدون نياز به باز كردن كندو پيدا كنند. اين سيستم از قاب هاي پلاستيكي درجه مواد غذايي استفاده مي كند كه مي توان آنها را با استفاده از يك ابزار خاص تقسيم كرد و سپس عسل بدون نياز به برداشتن قاب ها به داخل ظروف جاري مي شود. برخي از نويسندگان با كندوي جريان مخالفت كرده اند.
شنبه ۱۳ شهریور ۰۰ ۱۳:۰۵ ۲۵ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است