دوشنبه ۲۴ شهریور ۰۴

زنبورهاي عسل

همه چيز در مورد موم زنبور عسل

زنبورهاي عسل

۲۷ بازديد

موم زنبورعسل يك ماده غذايي شيرين و چسبناك است كه توسط زنبورهاي عسل و برخي زنبورهاي ديگر ساخته مي شود. [1] [2] زنبورها عسل را از ترشحات قندي گياهان (شهد گل) يا از ترشحات ساير حشرات (مانند عسلك)، با برگشت، فعاليت آنزيمي و تبخير آب توليد مي‌كنند. زنبورهاي عسل عسل را در ساختارهاي مومي به نام لانه زنبوري ذخيره مي كنند، در حالي كه زنبورهاي بدون نيش عسل را در گلدان هاي ساخته شده از موم و رزين ذخيره مي كنند. [1] [2] [3] انواع عسل توليد شده توسط زنبورهاي عسل (جنس Apis) به دليل توليد تجاري در سراسر جهان و مصرف انساني آن، شناخته شده ترين است. [4] عسل از كلني‌هاي زنبورهاي وحشي، يا از كندوهاي زنبورهاي اهلي جمع‌آوري مي‌شود، اين عمل به نام زنبورداري يا زنبورداري شناخته مي‌شود (در مورد زنبورهاي بدون نيش، ملپون‌كاري).
عسل شيريني خود را از مونوساكاريدهاي فروكتوز و گلوكز به دست مي آورد و شيريني نسبي آن به اندازه ساكارز (قند سفره) است. [5] [6] پانزده ميلي ليتر (1 قاشق غذاخوري آمريكايي) عسل حدود 190 كيلوژول (46 كيلو كالري) انرژي غذايي را فراهم مي كند. [7] داراي خواص شيميايي جذاب براي پخت و طعم متمايز هنگامي كه به عنوان يك شيرين كننده استفاده مي شود. [5] بيشتر ميكروارگانيسم ها در عسل رشد نمي كنند، بنابراين عسل مهر و موم شده حتي پس از هزاران سال فاسد نمي شود. [8] [9]

عسل فرانسوي از منابع مختلف گل، با تفاوت هاي قابل مشاهده در رنگ و بافتاستفاده و توليد عسل به عنوان يك فعاليت باستاني سابقه طولاني و متنوعي دارد. چندين نقاشي غار در Cuevas de la Araña در اسپانيا، انسان‌هايي را در جستجوي عسل حداقل 8000 سال پيش نشان مي‌دهند. [10] [11] ملوپونيكشت در مقياس بزرگ توسط ماياها از دوران پيش از كلمبيا انجام مي شد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.